Betrokken

Samen bouwen aan een betere wereld: Onze Social Handshake

5
March
2024

Bij Blue Mountain geloven we sterk in de kracht van gemeenschap en het belang van het bijdragen aan een betere wereld. Daarom zijn wij ontzettend trots op de resultaten van onze Social Handshake, waarbij wij onze werknemers en relaties de mogelijkheid hebben geboden om een deel van hun salaris te schenken aan een goed doel naar keuze.

Wat houdt The Social Handshake precies in?

The Social Handshake biedt onze werknemers en relaties een eenvoudige en directe manier om bij te dragen aan maatschappelijke doelen die hen nauw aan het hart liggen. Door simpelweg een deel van hun salaris te doneren, kunnen ze een verschil maken in het leven van anderen en bijdragen aan een positieve verandering in de wereld.

Verbonden- en betrokkenheid creëren

Dit initiatief gaat natuurlijk niet alleen over geld geven; het gaat ook over het creëren van een sfeer van verbondenheid en betrokkenheid binnen je bedrijf. Het laat zien dat we samen, als een gemeenschap, een impact kunnen hebben die verder reikt dan onze dagelijkse werkzaamheden.

Onze bijdragen hebben meer dan 20 goede doelen gesteund, waaronder Clini Clowns, Alzheimer Nederland, Spieren voor Spieren en World Animal Protection.

Hiermee hebben we mens, dier en natuur geholpen, en samen diverse problemen wereldwijd aangepakt.

Als bedrijf zijn we trots om bij te dragen aan een duurzamere en sociaal verantwoorde wereld. Door middel van The Social Handshake willen we niet alleen onze medewerkers en relaties aanmoedigen om een verschil te maken, maar ook jullie allemaal inspireren om zich bij ons aan te sluiten in het streven naar een betere wereld!

Welke goede doelen zou jij willen steunen om een positieve impact te maken in de wereld?

De overtuiging dat er altijd meer mogelijk is. Daar streven we naar; betekenis- en impactvol. De lat leg jij voor ons neer. Het stimuleert ons grensverleggend te werken en komt onze samenwerking ten goede. Want dromen zonder doelen blijven dromen.

EXPECT MORE
Daag ons uit
Daag ons uit
450+ organisaties gingen je voor