Recepten

Blue Mountain Eggspresso

15
March
2024

Als Pasen om de hoek staat, is het tijd om je klanten en collega's te verrassen met een lekker koffierecept. Dit jaar stellen we voor om iets speciaals te maken: een Eggspresso. Deze koffiecocktail is niet alleen lekker, maar ook een lust voor het oog. In deze post delen we een eenvoudig recept waarmee je dé barista op kantoor wordt tijdens de paasdagen.

Wat is een Eggspresso?

Een Eggspresso is een speelse draai aan de traditionele espresso, perfect voor de Paasdagen. Het combineert de rijke smaak van espresso met de zoete en romige textuur van een chocolade paasei, waardoor het een onvergetelijke traktatie is voor elke koffieliefhebber.

 

Recept voor een Eggspresso:

Ingrediënten:

- 1 chocolade paasei

- 1 shot espresso

 

Instructies:

1. Verwijder de verpakking van het chocolade paasei en leg het in een kopje of glas.

2. Begin met het bereiden van een shot espresso met behulp van je koffiemachine.

3. Laat de verse espresso voorzichtig over het chocoladepaasei lopen.

4. Laat het paasei een paar minuten rusten zodat door de warme espresso het chocolade paasei kan smelten en de smaken kunnen mengen.

5. Roer voorzichtig met een lepel om de espresso en het gesmolten chocolade paasei te combineren.

6. Serveer direct en geniet van deze heerlijke en feestelijke Eggspresso!

 

Waarom een Eggspresso?

Een Eggspresso is niet alleen een smakelijke traktatie, maar ook een leuke en creatieve manier om je collega's te verrassen tijdens de Paasdagen. De combinatie van de rijke smaak van espresso met de zoetheid van chocolade zorgt voor een heerlijke traktatie die iedereen zal waarderen.

 

Conclusie: 

Met slechts twee ingrediënten - een chocolade paasei en espresso - kun je gemakkelijk een heerlijke Eggspresso maken om je collega's te verwennen tijdens de Paasdagen. Probeer dit eenvoudige recept en geniet van Pasen met Blue Mountain!

De overtuiging dat er altijd meer mogelijk is. Daar streven we naar; betekenis- en impactvol. De lat leg jij voor ons neer. Het stimuleert ons grensverleggend te werken en komt onze samenwerking ten goede. Want dromen zonder doelen blijven dromen.

EXPECT MORE
Daag ons uit
Daag ons uit
450+ organisaties gingen je voor